>Nationale landschappen te boek

>Maandag 18 mei krijgt minister Gerda Verburg van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) in Baarn officieel het eerste exemplaar overhandigd van het boek 20 Nationale Landschappen van Kosmos Uitgevers. In deze geïllustreerde uitgave wordt het Nederlandse publiek enthousiast gemaakt om eens een bezoekje te brengen aan een nationaal landschap. De 20 Nationale Landschappen worden per stuk beschreven aan de hand van aansprekende recreatiemogelijkheden, wandel- en fietspaden en horeca-faciliteiten. De overhandiging vindt plaats bij de Ossenstal op het land van Kasteel Groeneveld in Baarn. Na de officiële overhandiging van het eerste exemplaar van de reisgids aan de minister door de schrijvers Ilona Donkervoort en Querite Flury, worden de aanwezigen uitgenodigd voor een ‘wandeling’ langs de nationale landschappen in de moestuin naast de Ossenstal.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.