>Nieuw: Paardenshow in Bobbejaanland

>In het Belgische pretpark Bobbejaanland gaat een gloednieuwe paardenshow in première. Tot eind augustus brengt de Italiaanse Giona familie een staaltje nooit eerder geziene topdressuur. Hun internationaal geroemd paardenspektakel ‘Droom’ kaapte dit jaar de Zilveren Clown, de Publieksprijs en de prijs van de Kinderjury weg op het internationale circusfestival van Monte Carlo. Vader Osvaldo en zijn drie zonen ontwikkelden met de Italiaanse dichter en regisseur Antonio Giarola een ‘vrijheidsdressuur’. Van op één paard laat zoon Alex, uitsluitend met zijn stem en een pluim, vijf witte paarden samen bewegen… Het dromerige spektakel biedt een combinatie van dans, vuurwerk, acrobatie en roman riding.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.