>Nieuwe camera nodig?

>Sony breidt de W-serie uit met twee nieuwe Sony Cyber-shot digitale camera’s. De compactcamera’s zijn voorzien van automatische functies die fotograferen nog gemakkelijker maken. Hiermee zijn de camera’s door het hele gezin te gebruiken en ideaal om op vakantie mee te nemen. De W180 en de W190 hebben respectievelijk 10,1 en 12,1 megapixels, geschikt voor afbeeldingen op A3-formaat. Deze gezins- en vakantiecamera’s zijn te koop vanaf 150 euro en zijn leverbaar in zilver, zwart en rood.
De SteadyShot beeldstabilisatie voorkomt cameratrillingen. Zeer doeltreffend is de combinatie met de hoge lichtgevoeligheid (ISO3200). Ideaal als er uit de hand gefotografeerd wordt of in situaties met weinig licht of schemering. De nieuwe Cyber-shots zijn voorzien van een hoogwaardige 3x optische zoomlens.
De Face Detection-functie herkent maximaal acht gezichten in een scène en de gevoelige scherpstelling en belichting zorgen voor uitstekende portretfoto’s. Smile Shutter zorgt voor spontane foto’s met vrolijke mensen. In deze stand neemt de camera automatisch een foto wanneer de personen in beeld lachen.
De gebruiker heeft de keuze uit zeven voorgeprogrammeerde camera-instellingen: High Sensitivity, Twilight, Twilight Portrait, Landscape, Soft Snap, Snow en Beach. Daarmee wordt in een bepaalde situatie direct de juiste instellingen geselecteerd.
Het bekijken van de foto’s op het grote 2,7 inch lcd scherm gaat nog makkelijker dankzij de ingebouwde Slideshow-functie. Met de handige schuifschakelaar is snel te wisselen naar de fotografeer- of filmstand.
De camera wordt geleverd met de nieuwste versie van Picture Motion Browser-software (voor pc). Hiermee zijn de foto’s eenvoudig te sorteren, te bekijken, te beheren en te delen. Digitale foto’s en videoclips zijn makkelijk te uploaden naar YouTube, Picasa of andere beeld- en videowebsites. De Cyber-shot W180 en W190 zijn beschikbaar vanaf juli 2009 en kosten respectievelijk 150,- euro en 170,- euro.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.