>Nostaligsche reis met 2cv

>Huureeneend.nl organiseert deze zomer en dit najaar twee bijzondere groepsreizen naar het land van herkomst van de 2cv: in colonne naar Frankrijk!
Het effect van een stoet 2cv’s dat door het land trekt is onbeschrijfelijk. De sliert oude wagentjes doen mensen wijzen en applaudisseren. “Veel mensen zijn vroeger met een 2cv-tje op vakantie geweest daarom is het deelnemen aan deze nostalgische groepsreis zo bijzonder: de herinneringen en de liefde voor de 2cv verbroederen.” Aldus Rien Tilstra van Huureeneend.nl, organisator van de reizen.
Vanuit Nederland rijden de lelijke eendjes in een lange sliert naar Frankrijk. In augustus toert de colonne naar de Franse Ardennen, een streek met prachtige natuur en mooie kronkelweggetjes. In oktober gaat de stoet van mooie 2cv’s naar Parijs.
Van 21 tot 24 augustus toert de colonne 2CV’s naar de Franse Ardennen. Deelname kan met één van de 2cv’s van Huureeneend.nl en kost € 499,- per persoon. Inbegrepen zijn de huur van de 2cv, de organisatie, de diverse maaltijden en de activiteiten. Bijzonder is de accommodatie waar de hele groep logeert, een kasteel uit 1789.
Op 24 oktober vertrekt de stoet 2cv’s vanuit Noord-Brabant naar Parijs. Bijzonder bij deze reis is dat mensen zich kunnen inschrijven met hun eigen 2cv, maar kan ook met één van de 2cv’s van Huureeneend.nl. Op zondagochtend wordt een stadsrondrit door Parijs gemaakt langs bekende bezienswaardigheden als Champs Elysées, Eiffeltoren, Montmartre en Place de la Concorde.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.