>’Persconferentie’ Efteling voor kinderen

>

Efteling - Pagoda[Image via Wikipedia]

Op woensdag 3 juni organiseert de Efteling een speciale persconferentie voor kinderen. De Efteling krijgt namelijk veel vragen van ongeruste kinderen. De kinderen krijgen tijdens de persconferentie de gelegenheid om de Sprookjesbosbewoners vragen te stellen over het Sprookjesmysterie. Half mei is het Sprookjesmysterie van de Efteling van start gegaan. Tot nu toe hebben ruim 20.000 moedige kinderen de Sprookjesbosbewoners via www.efteling.com geholpen met zoeken naar de zeven verdwenen sprookjesvoorwerpen. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de bijzondere kinderpersconferentie via www.efteling.com/sprookjesmysterie. De Efteling nodigt kinderen met de meest bijzondere vragen uit om de persconferentie samen met hun ouders en broertjes of zusjes bij te wonen. De kinderen en de aanwezige pers zijn in de gelegenheid vragen te stellen aan Roodkapje, Fakir en Kabouter. Kinderen die worden uitgenodigd voor de persconferentie ontvangen hierover uiterlijk op 29 mei 2009 bericht.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.