>Rampoefening in virtueel hotel

>Vandaag start in HABBO op internet een grote rampenoefening. Jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar krijgen in dit virtuele hotel (www.habbo.nl) dan te maken met een overstroming en een evacuatie. Door de rampenoefening ontdekken jongeren hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden op noodsituaties. De rampenoefening is een samenwerking tussen HABBO en de Denk Vooruit-campagne van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
Doel van de rampenoefening is jongeren bewust te maken van het feit dat ook zij getroffen kunnen worden door een noodsituatie. Op HABBO worden veiligheidstips gegeven en wordt aangegeven hoe je je kunt voorbereiden op een noodsituatie. Van 25 mei tot en met 21 juni kunnen jongeren in HABBO deelnemen aan allerlei activiteiten die te maken hebben met het voorbereiden op noodsituaties. HABBO Nederland is met gemiddeld 950.000 unieke bezoekers per maand de grootste virtuele community in Nederland voor tieners en jonge volwassenen. HABBO is een joint venture tussen het Finse Sulake Oy. en de Telegraaf Tijdschriften Groep.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.