>Roos wil op reis

>>Roos wil op reis 9“Ik heb net een wereldkaart in mijn toilet gehangen”, zegt Roos Van Acker. “Daarop duid ik alle plekken aan die ik nog wil bezoeken. En dat zijn er heel wat.” Roos Van Acker is presentatrice van Studio Brussel, Peking Express en Expeditie Robinson.
Wat is de leukste plaats die je ooit bezocht hebt?
“Canada, zonder twijfel. We waren er op bezoek bij familie in de buurt van Winnipeg, de hoofdstad van Manitoba. Er kwamen zelfs grizzlyberen en cubs in de tuin rondsnuffelen. Heel schattig. Prachtige, desolate landschappen ook! We konden er honderden kilometers rijden zonder iemand tegen te komen, behalve de occasionele 7-Eleven-supermarkt.”
Het kan niet anders of je hebt ook nog andere favoriete bestemmingen?
“Ubud, het culturele epicentrum van het eiland Bali, vond ik zeer gezellig. Het resort-kustdorpje Kuta vond ik dan weer veel te Amerikaans. Niet mijn ding.” Lees het hele verhaal bij Grande

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.