>Schouderklopje voor Zweedse campings

>Het Zweedse First Camp, ontvangt als eerste Zweedse organisatie het internationale erkende toeristische ecolabel ’De groene sleutel´. First Camps, een bekende keten van Zweedse camping & huisjesparken, heeft als eerste Zweedse toeristische organisatie het internationaal erkende ecolabel ‘De groene sleutel’ ontvangen. ´De groene sleutel´ is een erkenning voor ecologische, toeristische bedrijfsvoering, die in Zweden wordt toegekend door de stichting ‘Houdt Zweden schoon’. Het label wordt toegekend aan bergstations, herbergen, campings of hotels die extra zorg dragen voor het milieu.
Aangezien natuurbelevenissen altijd al een onderdeel zijn geweest van het aanbod van First Camp, is de actieve aandacht voor het milieu daarmee automatische een investering voor onze toekomstige business, aldus Christer Bang, directeur van First Camp. “ Deze groene stap is een natuurlijke keuze voor ons, iets wat zowel onze gasten als werknemers eigenlijk al van ons hadden verwacht, gezien onze ambities om op dit gebied innovatief en vooruitstrevend te zijn”.
Om de groene Sleutel te kunnen krijgen, moet een toeristisch bedrijf aan een groot aantal criteria
voldoen, op het gebied van o.a. informatievoorziening, energie- en waterverbruik, afvalscheiding en het gebruik van ecologische producten. www.firstcamp.se

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.