>Site over parkeren bij Schiphol

>

Schiphol Plaza/NS on Amsterdam Airport Schiphol.[Image via Wikipedia]

Met de zomervakantie voor de deur is het interessant goedkoper te parkeren bij Schiphol. Anton-Jan Vredeveld dacht er net zo over en startte de website Langparkerennabijschiphol.nl. Anton-Jan licht toe: ,,het is een onafhankelijke vergelijksite met diverse parkeeralternatieven voor Schiphol reizigers met de auto. Ik heb zelf filmpjes gemaakt van de diverse terreinen en de mogelijkheden op een rij gezet. Op een vakantie van 10 dagen bespaar al je snel zo’n 30 euro en je krijgt hulp bij het sjouwen van zware koffers. Handig toch.’’ Tot slot vermeldt de website ook parkeerervaringen van gebruikers. www.Langparkerennabijschiphol.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.