>Site Zuid-Tirol vernieuwd

>De website van de Noord-Italiaanse regio Zuid-Tirol, www.suedtirol.info, is vernieuwd en heeft naast een mooier uiterlijk, ook een aantal handige tools erbij gekregen. Naast toeristische informatie voor de consument biedt de website nu ook de mogelijkheid tot het vinden en boeken van verblijf en arrangementen. Ook kunnen bezoekers boeken, wandelkaarten en sportartikelen al voor aanvang van de reis aanschaffen via de site. De informatie over Zuid-Tirol op de website is nu beschikbaar in het Nederlands Duits, Engels, Italiaans, Pools en het Tsjechisch. Op de site vind je informatie over evenementen, actuele weersomstandigheden en interactieve kaarten waar je precies op kunt zien wat je waar kunt vinden.
De brochures van Zuid-Tirol zijn ook online te bestellen, en tevens in de Nederlandse taal beschikbaar. In deze boekjes staan allerlei tips om lekker te wandelen, te eten, familieactiviteiten te ondernemen en vind men handige overzichtskaarten van bijvoorbeeld de ski-gebieden.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.