>Sprookjesbos Efteling geplunderd

>

>Sprookjesbos Efteling geplunderd 8[Onrust in de Efteling]

In de nacht van 13 op 14 mei zijn op mysterieuze wijze 7 sprookjesvoorwerpen verdwenen uit het Sprookjesbos van de Efteling. Zo zijn de schatkist van de Draak en het mandje van Roodkapje verdwenen. Maar ook zijn de kroon van de Trollenkoning, de gouden bal van de Kikkerkoning, het spinnewiel van Doornroosje, één van de rode schoentjes en de grote klok van de zeven geitjes nergens te bekennen.
Als hoeder van het sprookje is de Efteling erg zuinig op haar sprookjes en Kaatsheuvel is dan ook in rep en roer. De Sprookjesbosbewoners reageren geschrokken op het nieuws en zijn erg ongerust. Roodkapje: “Opeens zijn onze sprookjes niet meer compleet, het is een ramp. Zonder deze sprookjesvoorwerpen kunnen de sprookjes niet meer verteld worden. We vermoeden dat de gemene heks hierachter zit. Wij organiseren binnenkort een Sprookjesbal en we hebben de heks niet uitgenodigd. Nu wil zij vast wraak nemen.”
De Efteling roept alle kinderen in Nederland op om de Sprookjesbosbewoners te helpen om het Sprookjesmysterie op te lossen. Vanaf vandaag/vrijdag 15 mei verschijnt er meer informatie in de dagbladen en op de website www.efteling.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.