>Sprookjesdag op camping

>Wie is er nu niet groot geworden met sprookjes? Spannende, grappige of grootse verhalen die de fantasie van kinderen prikkelen. Op Sprookjescamping de Vechtstreek (Grote Beltenweg 17, Rheeze/ Hardenberg) is het iedere dag een geweldig sprookje. Op zaterdag 13 juni wordt een Sprookjesdag georganiseerd voor jong en oud. De gehele dag worden activiteiten georganiseerd. Wat te denken van de recordpoging ‘Het Grootste Sprookjesverhaal’? Kinderboekenschrijver Harmen van Straaten zal alle kinderen voorlezen uit zijn nieuwste sprookjesboek en er vindt een verkiezing van ‘de Heldhaftigste Nederlander’ plaats.
Een van de hoofdpersonages op de Sprookjescamping is Hannah de Heldhaftige. Hannah is een heel dapper meisje. De afgelopen weken is de Sprookjescamping een zoektocht gestart naar de meest heldhaftige Nederlander. Van kleine reddingsacties tot grootse heldendaden: jong en oud hebben hun daden aangemeld. Op de Sprookjesdag zal de ‘Hannah de Heldhaftige bokaal’ worden uitgereikt aan de dapperste Nederlander.
Verder worden de kinderen tijdens de Sprookjesdag de hele dag vermaakt door het animatieteam van de camping en er is een grote skelterbaan van Berg Toys aangelegd, waar kinderen lekker kunnen scheuren om geld op te halen voor Stichting Doe een Wens.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.