>Toeristisch stripboek uitgebracht

>>Toeristisch stripboek uitgebracht 9Het Land van de Hilver heeft het toeristisch fiets-stripboek ‘Pastoor Hilvermans en de drie schijnheiligen’ uitgebracht; een stripboek dat tevens fietsrouteboek is. Het Land van de Hilver haakt met dit ludieke product in op de toenemende vraag naar themafietstochten en beoogt het fietstoerisme naar de gelijknamige streek hierdoor een positieve impuls te geven. Het stripboek kan niet alleen ‘thuis op de bank’ worden gelezen, maar ook gebruikt worden als toeristische gids, doordat in het verhaal drie verschillende fietsroutes door het Land van de Hilver zijn verweven. Daar waar de hoofdpersoon -pastoor Hilvermans- uit het stripboek is, is de fietser óók. De avonturen voeren de lezer/fietser zo langs de mooiste en meest interessante plekjes in het Land van de Hilver. Het stripboek, geschreven door Jan Smeets en Paul Spapens en getekend door Wout Paulussen, is verkrijgbaar bij alle toeristische ondernemingen in Het Land van de Hilver, waaronder ook Landal Duc de Brabant. www.landvandehilver.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.