>Touwenparcours uitgebreid

>>Touwenparcours uitgebreid 13Vanaf deze zomer kunnen avonturiers zonder hoogtevrees op hoogtes van maar liefst 40 meter balanceren in het Oostenrijkse SalzburgerLand. In Saalbach-Hinterglemm wordt gewerkt aan het grootste touwenparcours van Oostenrijk, waarvoor elk jaar het parcours verder uitgebreid wordt. Ook in Altenmarkt-Zauchensee is vorig jaar het hindernissenpark “Zauchbach Kraxl & Wasser Gaudi” geopend. Dit 300 meter lang touwenparcours te midden van het Zauchbach bos speelt zich af over stalen kabels, glijbanen, touwbruggen en houten balken. Ter ere van haar 1-jarige bestaan wordt ook dit park deze zomer uitgebreid met meerdere avontuurlijke activiteiten.
In Saalbach-Hinterglemm wordt gewerkt aan het grootste touwenparcours van Oostenrijk. Vanaf 1 juli 2008 is het touwenparcours al gedeeltelijk in gebruik. In dit gedeelte, ook wel “Dal van de Spelen” genoemd, worden zowel jong als oud in het bos temidden van het prachtige natuurlandschap uitgedaagd op verschillende hoogtes. Per juni 2009 zal weer een nieuwe fase van het touwenparcours gereed zijn: klimmen, balanceren en lopen over touwen en touwbruggen tot op 40 meter hoogte om vanuit daar weer zoevend naar beneden te gaan. Het “Hochseilpark Saalbach-Hinterglemm” heeft de veiligheidsvoorschriften, dat elke deelnemer aan het touwenparcours een helm en veiligheidskabel krijgt alvorens te beginnen. Bij kinderen onder de veertien jaar is de begeleiding van een volwassene vereist.
Het “Zauchbach Kraxl & Wasser Gaudi” park in Altenmarkt-Zauchensee, SalzburgerLand, werd geopend in de zomer van 2008. Dit hindernissenpark bevat een 300 meter lang touwenparcours op 20 meter hoogte tussen de bomen van het Zauchbach woud over stalen kabels, touwbruggen en houten balken. Tijdens het parcours moeten avonturiers twee uur lang balanceren boven onder andere de Zauch beek. Ook bij dit touwenparcours gelden de veiligheidsvoorschriften van helm en veiligheidskabel voor elke deelnemer aan het parcours. Bij kinderen onder de vijftien jaar is de begeleiding van een volwassene vereist.
www.vakantie.salzburgerland.com | www.hochseilpark.at | www.altenmarkt-zauchensee.at

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.