>Uitjes plannen met Vandaag op stap

>De dagen in aanloop naar het lange hemelvaartsweekend is er –vanwege goede weersvoorspellingen- via internet extra belangstelling voor de vele buitenactiviteiten. Zo zal het erg druk worden bij pretparken, dierentuinen, maar zeker ook bij de diverse zandsculptures. Ook de diverse jaarmarkten en buitenfestivals kunnen zich verheugen in een verhoogde belangstelling. Musea zijn amper in tel. Marktleider www.VandaagOpstap.nl constateert voorts dat Nederlanders overduidelijk al vele dagen druk mee bezig zijn met uitzoeken en plannen maken. Nederlanders gaan weer genieten van en in Nederland.
Verder: www.Vandaagopstap.nl en www.Nulaz.net zijn een samenwerking aangegaan. Sinds vandaag is via een mobiele telefoon die is aangemeld bij Nulaz.net precies te zien wat er in de omgeving van je mobiele telefoon te doen is. Alleen alle op dat moment georganiseerde of geopende activiteiten en uitjes geeft het systeem door.
Loop je door het centrum van een stad, dan kan je meteen in een oogopslag alle musea, festivals, sportwedstrijden of elke dierentuin of pretpark zien. Ook bijzondere gebouwen of elke kermis, kartbaan, circus of markt en nog heel veel meer is zichtbaar. De plaats van je mobieltje is bekend en dus is op basis van eventueel in te voeren voorkeuren meteen duidelijk waar je naar toe kan gaan.

Reacties

  1. Anonymous
  2. Anonymous

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.