>Vlinderontdekkingstocht landgoed Staverden

>

Vlinder-Kleine Vos[Image via Wikipedia]

De KNNV-vlinderwerkgroep Noordwest-Veluwe heeft een vlinderontdekkingstocht uitgezet voor zondag 17 mei. Iedere belangstellende is van harte welkom mee te zoeken naar vlinders. Een uitgezette route met onderweg informatie over vlinders en voedselplanten is uitgezet op het landgoed Staverden. Startpunt is het parkeerterrein bij de kasteeltuin aan de Uddelermeerweg. De route kan zelfstandig worden gelopen tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Om het op naam brengen van waargenomen vlinders gemakkelijker te maken kan gebruik gemaakt worden van een gratis zoekkaart om vlinders te herkennen. Voor degene, die liever onder begeleiding van een gids mee speurt kan om 13.00 uur of 15.00 uur aanhaken. Verder is op de aangegeven parkeerplaats een stand met algemene informatie over de vlinderwerkgroep, vlinders en de vlinderstichting aanwezig. Maak van deze unieke gelegenheid gebruik om in het vrije veld meer te weten te komen over vlinders. Nadere informatie is te vinden op de website knnv.nl/noordwestveluwe

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.