>Weekendje weg naar de Eifel

>De Eifel in Duitsland is ideaal voor een korte vakantie. Het is vlakbij, er is groen, er zijn veel toeristische voorzieningen, de meeste steden zijn niet overspoeld door toeristen, er is cultuur en je kan genieten van een rood wijntje in de Ahrvallei. (…) Hellenthal is een groot wildpark met roofvogels, gelegen in de bossen en vrij rustig. Een attractie voor jong en oud is de ‘Erlebniswelt am Nürburgring’, een combinatie van automuseum, interactieve tentoonstellingen en simulatoren die je nergens elders vindt. Wist je dat de Eifel vroeger vulkanen had? De restanten zijn nog duidelijk te zien in de Vulkaneifel met steden als Daun en Gerolstein. Deze laatste doet je waarschijnlijk denken aan dat bruisende bronwater? Ook Appolinaris is van de Eifel en dat zijn niet de enige bronnen. Bad Münstereifel is het kuuroord bij uitstek met vijf geneeskrachtige bronnen. Lees het hele verhaal bij Euroreizen, dat ook een aantal printbare wandelingen voor deze regio aanbiedt.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.