>Wellness met edelstenen

>>Wellness met edelstenen 9Hampshire Paping Hotel & SPA in Ommen maakt als eerste hotel van Nederland gebruik van edelsteenstaven in diverse melanges voor in water als wellness beleving. De diverse edelsteenstaven zorgen er volgens het hotel voor dat het water van structuur verandert door de afgifte van energie, met specifieke uitwerkingen op het lichaam als gevolg. De keuze uit water voor gasten wordt hiermee uitgebreid. De gasten uit Hampshire Paping Hotel & SPA kunnen niet alleen kiezen uit verschillende soorten flessen water, maar er is nu ook een waterkaart waaruit een watermelange kan worden gekozen. Deze watermelanges variëren van harmonie en inspiratie tot regeneratie en huidverzorging.
De edelstenen van VitaJuwel bevatten volgens de exploitant krachten, die het water niet onberoerd zullen laten. Doordat de edelstenen geluidsgolven en elektromagnetische frequenties afgeven word het drinkwater gezonder. www.hampshire-hotels.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.