>Win een reis naar Rome

>

Comune di Roma[Image via Wikipedia]

In het kader van onze Rome-week, ditmaal de mogelijkheid om een reis naar Rome te winnen via Q-music: “Het kan toch raar lopen in de muziek. Eigenlijk hadden we hem in Nederland al opgeborgen onder het kopje ‘Eendagsvlieg’, maar zie daar, 7 jaar na zijn zomerhit ‘Perdono’ heeft de Italiaanse hunk Tiziano Ferro opnieuw een enorme hit in ons land te pakken. Dit keer samen met ex-Destiny’s Child babe Kelly Rowland. Het nummer ‘Breathe Gentle’ heb je vast al eens op Q voorbij horen komen. In zijn eigen land is Tiziano een megaster. En dat mag jij aan den lijve gaan ondervinden. Wij sturen je namelijk naar een concert van Tiziano Ferro in Rome!”. Meedoen kan hier.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.