>Zandsculpturen: klein maar fijn

>
Het was wel schrikken toen het team van Elke Dag Vakantie.nl aankwam bij het Zandsculpturenfestijn in Garderen. Op de een of andere manier hadden we het idee opgevat dat het zou plaatsvinden op een landgoed van een Gelders kasteel, omdat dat ook het thema was van de zandtentoonstelling. Op de Oude Barnevelderweg 5 blijkt echter een grootscheepse beeldenhandel te vinden te zijn. Je moet daar doorheen om bij een nagebouwd kasteel te komen, waarbinnen de Zandsculpturen opgesteld staan. Volgens de mevrouw bij de kassa is het initiatief voor de tentoonstelling genomen door de eigenaren van de Beeldentuin, het bedrijf dat beelden in alle soorten en maten en prijzen verkoopt. Die heeft het in ieder geval slim aangepakt, want er zijn allerlei sponsoren gevonden die het project ondersteunen. Het eindresultaat mag er echter zeker zijn. Lees hier het hele verhaal

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.