>10 tips voor goedkoper naar Londen

>”When a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford.”
Deze gevleugelde uitspraak van schrijver Samuel Johnson toont wel aan dat Londen alles te bieden heeft wat je maar wilt. Londen telt 250 musea, 5.235 pubs en bars, 344 markten en ongeveer 12.000 restaurants en cafés. De Britse hoofdstad is een levendige multiculturele mix van verleden en toekomst, is toonaangevend op het gebied van internationale mode en loopt mijlenver voorop met muziek. Een veelgehoorde klacht is dat Londen erg prijzig is, maar Londen telt genoeg musea en bezienswaardigheden die nauwelijks iets kosten en ook in deze crisistijd het bezoeken waard zijn. En met de sterke euro ten opzichte van de pond is Londen echt een koopje! Met deze tien budgettips van easyJet kun je goedkoop op stap naar de Britse hoofdstad.
1) Goedkoop naar musea. Dat kan zeker want alle grote musea in Londen zijn gratis. Bezoek daarom de mooiste en leukste. Aanraders zijn het British Museum, Tate Modern, Tate Britain, het Science Museum, de National Galery en het Natural History Museum. Lees de andere negen hier.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.