>52 wandelingen in Nederland

>Nederlanders wandelen per jaar meer dan 4 miljard kilometer, aldus het CBS. Wandelen past dan ook prima bij de trend van bewuster leven, meer naar buiten en vaker bewegen. Dat kan heel goed in de gebieden van Natuurmonumenten. Er is nu een boek dat je gidst: “Voor deze geheel herziende editie van 52 natuurwandelingen door heel Nederland trokken Tal Maes en Marjolein den Hartog door bos, heide en duin en langs strand, vennen, plassen en riviertjes. Ze brengen je naar de mooiste plekken van Nederland en laten je genieten van natuur en stilte. Wil je even uitrusten? Bij de genoemde adresjes kun je terecht voor een kop koffie of lekkere lunch.” Prijs 16,95. Natuurmonumenten

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.