>Aangepaste vakanties voor gehandicapten

>

>Aangepaste vakanties voor gehandicapten 9[Een liftje in het campingzwembad]

Mensen met een verminderde mobiliteit kunnen nu ook via reisorganisatie Easycamp op campingvakantie in Italië en Frankrijk. Op verschillende campings worden daar stacaravans en chalets aangeboden die speciaal zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Campings die de speciale voorzieningen bieden zijn San Francesco aan het Italiaanse Gardameer, Union Lido aan de Adriatische kust, Domaine des Charmilles in het Franse Charente-Martime, camping Domaine de Massereau vlakbij de Franse zuidkust en Camp de Florence in de Franse regio Gers. Niet alleen is de toegang tot en het interieur van de stacaravan of chalet aangepast voor rolstoelgebruikers, tevens zijn op de camping vaak ook andere rolstoelvriendelijke toepassingen, waaronder schuifdeuren, een lift in het zwembad, gelijkvloerse campingwinkels of toegankelijk via een hellingbaan, kranen zonder drukknoppen, deurdrangers die niet zwaar zijn afgesteld, telefoon geplaatst op lage hoogte, bredere deuropeningen en meer. De betreffende stacaravans en chalets zijn alleen op aanvraag te boeken. Nadere informatie, het opvragen van een brochure of reserveringen via telefoon 033 – 422 04 70, info@easycamp.nl. de live chat button op de homepage of www.easycamp.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.