>Apart forum voor Syrië

>De reissite Wereldwijzer Reisforums heeft een apart forum voor Syrië opgezet. Bezoekers van Wereldwijzer kunnen in deze nieuwe rubriek al hun vragen en tips kwijt over reizen, vakantie, wonen en werken in Syrië. Het nieuwe Syrië Forum zal worden beheerd door RosaArbil; Wereldwijzer lid en Syrië kenner: “In het voorjaar van 2009 reisde ik een maand lang door Syrië, om het land te leren kennen en om mijn schoonfamilie te leren kennen. Ik merkte toen dat zelfs de informatie die de Lonely Planet Syria and Lebanon van 2008 lang niet altijd up-to-date is. In het Syrie forum wil ik graag mensen de kans geven om vragen te stellen en om up-to-date informatie te delen met andere reizigers. Ik hoop dat medereizigers ook tips geven over hoe goedkoop naar Syrie te reizen.” Wereldwijzer Reisforums bestaat uit forums over meer dan 50 landen. Deze forums worden inmiddels beheerd door tientallen vrijwilligers: reizigers die zelf een passie hebben voor een bepaald land. Het Syrië Forum is te bezoeken op www.wereldwijzer.nl/syrie

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.