>Avontuurlijk kamperen in Scandinavië

>

>Avontuurlijk kamperen in Scandinavië 8[De wildernis van Scandinavië]

De huidige kredietcrisis opent voor velen de ogen voor alternatieve reismogelijkheden en bestemmingen. Een aanleiding om weer eens terug naar de basis te gaan en de vrijheid te voelen van gaan en staan waar je wilt. Met een kampeervakantie heb je over het algemeen een betaalbaar alternatief, maar dat dit ook een verre en onbekende bestemming als Noord Scandinavië kan zijn zal menigeen verbazen.
Met de Fly, drive & camp van Scandinavian Summersports is je huurauto en kampeeruitrusting comfortabel geregeld, maar heb je alle vrijheid om zelf je route en overnachting te bepalen. In Scandinavië geldt het allemansrecht, waardoor je niet gebonden bent aan campings. Met de huurauto kan in heel Scandinavië onbeperkt kilometers worden gereden. De vlucht kun je eenvoudig zelf via internet boeken. Op deze wijze kun je het reisbudget zelf gemakkelijk in de hand houden.
De huurauto met complete kampeerauto staat gereed op de luchthaven van Rovaniemi, direct op de poolcirkel. Op deze manier wordt de lange en vaak kostbare autoreis naar Lapland eenvoudig vermeden met een comfortabele vlucht. Hierdoor is het dus ook goed mogelijk om enkel voor één of twee weken rond te trekken door het hoge Noorden. Hoogtepunten als de Noordkaap, Lofoten, Tromsø, Kiruna en Fins Lapland zijn gemakkelijk te realiseren in deze korte tijd.
Bovendien is er de mogelijkheid om aanvullend het 3-daagse Laps Outdooravontuur bij te boeken. Dit bestaat uit een actief programma met o.a een kanotocht, mountainbiketocht en wandeltocht. Natuurlijk overnacht je in de wildernis, maar is er Nederlandstalige begeleiding die je wegwijs maakt in het allemansrecht en je kampeeruitrusting. Zo is het dus ook bijzonder geschikt voor de onervaren kampeerder. Het Fly, Drive & Camp pakket is al te boeken vanaf € 325 p.p. (8 dg, huurauto & kampeeruitrusting). Meer informatie is er te vinden op de internetsite www.noord-scandinavie.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.