>Bedenk een trip en win een prijs

>Als je de kans gemist hebt om te wedijveren voor Australië’s “Beste job in de wereld”, laat dan de kans niet voorbijgaan om de “Beste reis in de wereld” te winnen. De Taiwan Tourism Bureau nodigt mensen in de hele wereld uit om teams te vormen van twee personen die een geldbesparende en creatieve 4-daagse reisroute kunnen bedenken in Taiwan.
Er worden vijftig teams die de leukste reisroutes bedenken geselecteerd. Zij zullen 166,00 euro per dag ontvangen die ze gedurende vier dagen mogen besteden. Alle teams zullen dan de kans hebben om een grote prijs te winnen van 21.000,00 euro waarmee men gedurende een maand door Taiwan kan reizen.
Om meer mensen te laten kennismaken met het kleurrijke aanbod dat Taiwan heeft op het gebied van toerisme, lanceerde het Taiwan Tourism Bureau op 22 mei de “Beste reis van de wereld” wedstrijd met een officiële website, waarin ook de wedstrijdregels en details zijn te lezen (www.taiwanbesttrip.net)
Geïnteresseerde teams kunnen online het toelatingsformulier in het Engels, Chinees of Japans invullen. Ook moet men een reisroute indienen, genaamd ‘Plan voor groepsreis in Taiwan’. De aanmelding moet een duidelijk thema inhouden betreffende de rondreis.
Het Taiwan Tourism Bureau zal de 50 geselecteerde teams bekend maken op 10 juli 2009. De vijftig teams zullen dan naar Taiwan reizen en hun vierdaagse reis maken, gebaseerd op hun eigen reisroute. De vliegkosten naar Taiwan zal voor eigen rekening zijn.
Gedurende hun trip door Taiwan zal elk team een korte video impressie maken en een blog schrijven van 200 woorden over hun activiteiten. Deze dient gepost te worden op de speciale website, waarna online bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete team. Een van de teams zal ook de gelegenheid hebben om een 4-daagse (3 nachten) vakantie te winnen plus 2 vliegtuigtickets voor 2 personen opdat ze op een later tijdstip nog eens kunnen terugkomen naar Taiwan.
Daarbij komt nog dat, nadat de vijftig teams hun reizen in Taiwan hebben afgerond, ze voor 30 september 2009 een reisdagboek moeten posten van 800 woorden met een 3 tot 5 minuten durende video die de highlights van hun reis weergeeft. Eens ingevuld kunnen zij dan deelnemen aan de tweede fase van de wedstrijd “30.000 euro om te reizen in Taiwan” waarbij ze dan 30.000 euro ontvangen om hiermede verdere schoonheid van Taiwan te ontdekken.Het Taiwan Tourism Bureau organiseert een evenement waar de winnaar bekend zal worden gemaakt op 15 november 2009.
Meer informatie: www.taiwanbesttrip.net

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.