>Berendag in Dierenrijk

>‘Ik zag twee beren, broodjes smeren, oh het was een wonder.’ Alhoewel, voor Dierenrijk is dat wonder op zondag 21 juni niet genoeg. Het dierenpark in Nuenen vraagt met een enorme teddyberenpicknick aandacht voor de roofdierencampagne van EAZA, de Europese vereniging van dierenparken waarvan Dierenrijk lid is. Naar verwachting zal de collectie beren deze dag fors groeien: naast kraagberen, bruine beren en ijsberen rekent het park deze dag op enkele honderden teddyberen. Kinderen (en ook volwassenen) die deze dag met hun teddybeer komen picknicken in Dierenrijk, krijgen € 3,- korting. Voor ‘zieke’ teddyberen is er die zondag ook een berendokter aanwezig”. Bezoekers kunnen vóór donderdag 18 juni ook een goedgevulde picknickmand reserveren (via info@dierenrijk.nl) die bij de entree voor hen klaarstaat. Op www.dierenrijk.nl staat de inhoud van een kindermand en een volwassenenmand beschreven.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.