>Bern nog in ban van Oranje

>>Bern nog in ban van Oranje 9De Zwitserse plaats Bern blijkt nog in de ban van het bezoek van het Oranje-legioen nu een jaar geleden. Burgemeester Alexander Tschäppät schrijft aan de fans: “Op de dag af een jaar geleden vond in Bern tijdens de EURO 2008 het fluitsignaal plaats voor het begin van de eerste van in totaal drie voorrondespelen van het Nederlands elftal. Dat vormde de aftrap voor een groots voetbalfeest waaraan de inwoners van Bern nog steeds goede herinneringen koesteren. De burgemeester van Bern, Alexander Tschäppät, wil deze dag aangrijpen om het Nederlands elftal te feliciteren met zijn kwalificatie voor de eindronde van het WK 2010. Het Nederlands elftal is daarmee het eerste voetbalteam dat de horde voor het WK in Zuid-Afrika heeft genomen. De burgemeester zal voor de Nederlandse spelers duimen en is ervan overtuigd dat ze in Zuid-Afrika net zo voortreffelijk zullen spelen als een jaar geleden in Bern.” Er is nog een site in de lucht die de herinneringen levend houdt: www.oranjebern.ch


Bookmark and Share

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.