>Bij Transavia begint de winter al

>

Transavia.com start vanaf vandaag met de verkoop van tickets voor het winterseizoen. De lijndiensten zijn boekbaar voor de periode 2 november 2009 tot en met 31 maart 2010. Het winterschema 2009-2010 kenmerkt zich door het aanbieden van circa twintig bestemmingen, waaronder Valencia, Barcelona, Londen, Venetië, Rome en Berlijn. Deze winter wordt het wintersportaanbod wederom stevig ingezet. Vanaf 17 december vliegt transavia.com meer dan 30 keer per week naar de bestemmingen Innsbruck, Salzburg, Grenoble en Génève. Naast deze winterbestemmingen heeft transavia.com wederom een aantal andere bekende bestemmingen die zich lenen als aanvliegroute voor een ski-break: Treviso voor de Italiaanse Alpen en Nice kent een goede verbinding met de Zuid-Franse Alpen, Malaga voor de Sierra Nevada.

Bookmark and Share

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.