>Bus promoot Portugal

>>Bus promoot Portugal 9De vervoersreclamecampagne ‘doe nieuwe energie op. Algarve’ is van start gegaan. Zeven weken lang staan de bussen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht in het teken van de Algarve. De campagne is een initiatief van het Algarve verkeersbureau en is ontwikkeld in samenwerking met CBS Outdoor en BuroSix Communications. De foto van een van de prachtige Portugese stranden en de slogan ‘Doe nieuwe energie op. Algarve’ zijn met zorg uitgekozen om kort en krachtig uit te drukken waar de Algarve voor staat: een vakantiebestemming dicht bij huis die alle ingrediënten biedt die de Nederlander wenst. “Juist nu is het extra belangrijk om de Nederlandse toerist te wijzen op de goede dingen die Portugal te bieden heeft. Het toerisme uit Engeland loopt terug mede doordat de koers van de pond niet zo gunstig staat als voorheen,” aldus Ricardo Alfonso, marketing manager van het Algarve verkeersbureau.
De Algarve wordt aan twee kanten door de Atlantische Oceaan omgeven. Door de gunstige ligging heeft de Algarve een heerlijk klimaat: zonnige zomers, niet te koude winters en er waait altijd een Atlantisch briesje. www.visitalgarve.pt

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.