>Dagje varen met een sloep

>
Een tip voor iedereen die deze zomer een feestje voor het een of ander te vieren heeft: Huur eens een gemotoriseerde sloep. Elke Dag Vakantie.nl probeerde de service van www.sloepvaren.nl, dat 8-persoons (maar volgens ons konden er met gemak ook 10 op) boten verhuurt die vertrekken vanuit Zwolle, Zwartsluis of Kraggenburg. Van daaruit kun je alle kanten op: Over de IJssel, naar het Zwarte Water of de Overijsselse Vecht op. Vanaf het water bekijk je de wereld van een heel andere kant. Echt een leuk idee voor een dag of een middag in de zon. We waren bijzonder te spreken over de service van sloepvaren.nl. Het boeken van de boot kan simpel online, kost 100 euro per dagdeel (wij gingen van 13 tot 17 uur) en je krijgt een mooie boot met veel zitruimte met kussens. Er zit ook een huif op die je eventueel tegen de zon kan beschermen. In bijgaand filmpje krijg je een idee.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.