>Geintje: $ 50.000 schade in hotel

>Een geinponem heeft in de Amerikaanse staat Arkansas 50.000 dollar aan schade veroorzaakt bij een hotel door de receptioniste de lobby te laten vernielen. De man belde op met de mededeling dat hij sprak namens het sprinklerbedrijf en dat de brandblusinstallatie van het hotel herstart moest worden. Op advies van de beller haalde de receptioniste van de Holiday Inn de hendel van het brandalarm over. Terwijl de gealarmeerde gasten het pand verlieten, informeerde de man de receptioniste dat deze tactiek niet gelukt was en dat ze nu snel moesten handelen om te voorkomen dat de sprinklerinstallatie af zou gaan en grote schade zou veroorzaken. De receptioniste moest van de beller zo snel mogelijk alle ramen van de lobby inslaan. Lees verder bij NOS

Bookmark and Share

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.