>Goedkoop overnachten in Frankrijk

>Vanaf 1 juli in de boekhandel: Alle leuke Logeeradressen in Frankrijk onder de 50 euro. Alle Leuke Logeeradressen in Frankrijk onder de 50 euro is volgens de uitgever ”een fris, handzaam boekje boordevol leuke adressen voor een ontspannen en betaalbaar verblijf in Frankrijk.”
Deze gids bevat een overzicht van 258 logeeradressen die bewijzen dat kwaliteit en kwantiteit twee heel verschillende dingen zijn. Kleinschalige chambres d’hôtes en hotels; accommodaties met een hart en een verhaal. En allemaal voor minder dan 50 euro per persoon. Het boekje staat vol kleurenfoto’s, persoonlijke beschrijvingen en overzichtelijke kaarten waarin de hotels op prijs zijn gerangschikt. Het zoeken is dus vrij eenvoudig, het kiezen des te minder… Bonne chance et bon voyage!
Titel: Alle Leuke Logeeradressen in Frankrijk onder de 50 euro, Uitgever: Spalder, ISBN: 9789077090725, Formaat: 15 x 15 cm, Inhoud: 320 pagina’s, Prijs:€ 14,95, Verkooppunten: Nederlandse & Vlaamse boekhandels en de ANWB

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.