>Holland Doc brengt je in vakantiesfeer

>Nog even en het is weer zo ver: dan gaan we met z’n allen op vakantie. Holland Doc 24 brengt daarom een serie bijzondere documentaires onder de aandacht over vakantie vieren en toerisme. Laat u van 27 juni tot en met 3 juli meenemen aan boord van een luxe cruiseschip of geestelijk verwennen tijdens een spirituele rondrit door het Heilige Land. Natuurlijk behoort vakantie houden in eigen land ook tot de mogelijkheden. ‘Een weekje weg’ op Holland Doc 24.
Zo langzamerhand zijn er zoveel mensen die geloven dat de wereld vergaat, dat zelfs de toeristenindustrie er wel bij vaart. BBC documentairemaker David Clews maakte samen met een groep mensen die er heilig van overtuigd is dat de Dag des Oordeels niet lang meer op zich laat wachten een tiendaagse bustrip naar het Heilige Land. In The End of the World Bus Tour, All aboard the Apocalyptic express legt hij niet alleen vast wat volgens de busreizigers staat te gebeuren als de wereld vergaat, maar ook waarom deze toeristen zo gevoelig zijn voor apocalyptische denkbeelden. En zo nog een aantal programma’s.
Holland Doc is het documentaireplatform van de Publieke Omroep. Met elke donderdagavond rond de klok van elf een auteursdocumentaire op Nederland 2, elke zondagavond om 21.00 uur een radiodocumentaire op Radio 1 èn 24 uur per dag, 7 dagen per week via digitale televisie en internet alle ruimte voor recente en bijzondere oudere documentaires uit binnen- en buitenland.
Holland Doc 24 is te bekijken op de volgende manieren: Digitale Televisie Bij UPC Digital op: kanaal 309, Bij CAIW op: kanaal 119, Bij Ziggo op: kanaal 206
Livestream op het internet: www.hollanddoc.nl/gids/

Bookmark and Share

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.