>Hollywoodglamour van Alicante

>>Hollywoodglamour van Alicante 13De stad Alicante, gelegen in het zuiden van de regio Valencia lijkt net een filmset met haar romantische plekjes, betoverende stranden, onverslaanbare culturele activiteiten en buitengewone service. Het “Ciudad de la Luz”, één van de modernste filmstudio’s van Europa, is tevens gevestigd in deze stad. Diverse Amerikaanse en Europese producties worden in deze filmstudio’s gemaakt. Het is daarom niet voor niets dat het Alicante Film Festival jaarlijks plaatsvindt in deze filmgenieke stad.
De stad Alicante is gelegen aan de Costa Blanca, in het zuiden van de Spaanse regio Valencia. De laatste jaren heeft Alicante haar toeristische aanbod steeds verder ontwikkeld. Een mooie boulevard met uitzicht over de vernieuwde haven en de prachtige boten, gezellige terrassen in het centrum van de stad, het indrukwekkende Santa Bárbara kasteel, de prachtige palmtuinen van Elche en natuurlijk niet te vergeten de betoverende stranden. Een leuk nieuwtje is dat deze zomer Alicante het filmdecor vormt voor een nieuwe film van Antonia Banderas, die samen met Catherine Zeta Jones in de rol zal kruipen van de Spaanse kunstschilder Salvador Dalí en zijn vrouw Gala.
www.landvalencia.com | www.alicanteturismo.com | www.ciudaddelaluz.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.