>Hotel Blooming wint prijs

>Hotel Blooming in Bergen is dé publieksfavoriet van de Dutch Hotel Award 2009. Consumenten konden via de website van Dutch Hotel Award op hun favoriete hotel stemmen en van de in totaal 783 consumentenstemmen werden er 584 stemmen op de online marketingactie van Hotel Blooming uitgebracht. De Dutch Hotel Award is een initiatief van het adviesbureau Trust Hospitality, dat is gericht op de gastvrijheidindustrie, in nauwe samenwerking met weekblad Misset Horeca, ING Bank, Hotelschool Den Haag en SBS Architectuur. Naast de vakprijs, deze werd toegekend aan hotel De Zon te Ommen, reikt de organisatie van de Dutch Hotel Awards ook een publieksprijs uit. Hierbij wist Hotel Blooming de concurrenten, hotel De Zon en het Parkhotel te Amsterdam, ruim achter zich te laten. www.dutchhotelaward.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.