>In hottub tijdens vakantie

>>In hottub tijdens vakantie 13Keycamp Holidays, aanwezig op ruim 130 topcampings in Europa, de Verenigde Staten en Canada heeft twee nieuwe extra’s. Keycamp introduceert de Dutchtub: een op hout gestookte hottub die gelegenheid biedt om heerlijk te relaxen op de eigen staanplaats. Samen met de nieuwste Fatboy headdemock, die gratis bij de huur van de Dutchtub is inbegrepen, wordt dat een uitermate ontspannende vakantie. De Dutchtub is een op hout warm gestookte hottub voor het hele gezin. De combinatie van het warme water, de frisse buitenlucht en de ambiance zorgen er voor dat Keycamp gasten optimaal kunnen ontspannen. Het water in de Dutchtub wordt verwarmd door de hitte van het vuur in de spiraal. Het warme water kruipt omhoog en verwarmt zo het bad in anderhalf à twee uur tot 40º C. Ook aan alle nodige veiligheidsmaatregelen is gedacht.
In 2009 kunnen de Keycamp gasten gebruik maken van de hottub tijdens hun verblijf op camping La Croix du Vieux Pont vlakbij Parijs. De Dutchtub is beschikbaar voor verhuur voor een dag, een weekend of zelfs per hele week. Huur je een Dutchtub, dan krijg je er een Fatboy headdemock hangmat bij. Deze nieuwe hangmat zorgt voor uren heerlijk relaxen, slapen of luieren. Een deel van de opbrengst van de Dutchtub verhuur gaat naar Oxfam Novib; een organisatie die met de opbrengst waterpompen plaatst en bomen plant in ontwikkelingslanden. Iedereen die een Dutchtub huurt doneert een boom en schenkt 800 liter water aan Afrika.
www.keycamp.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.