>Informatiezuilen op Veluwe

>De eerste toeristische digitale informatiezuil op de Veluwe is onthuld. Het Veluws Bureau voor Toerisme (VBT) en Centric iTV Solutions, hebben inmiddels toeristische informatiezuilen geplaatst op diverse locaties verspreid over de Veluwe. Momenteel zijn zeventien digitale toeristische informatiezuilen geplaatst bij toeristische ondernemers (zoals hotels en campings), maar ook bij diverse VVV-kantoren en gemeenten is nu 24 uur per dag actuele toeristische informatie beschikbaar.
Via een informatiezuil op de Veluwe kan een toerist – ook buiten openingstijden van een VVV-kantoor bijvoorbeeld – snel en eenvoudig actuele informatie verkrijgen over de Veluwe in het algemeen en over de betreffende locatie waar de zuil staat. Onder andere over activiteiten in de nabije omgeving, tip van de week, een update van weer en verkeer en uitgebreide informatie vanuit de locatiehouder. Het project Digitale Veluwe vormt onderdeel van programma Imago Versterking Veluwe en wordt gesubsidieerd door de provincie Gelderland en de Europese Unie. Centric iTV Solutions heeft een concept ontwikkeld op basis van plaatsing van toeristische informatiezuilen, in de toekomst uitbreidbaar met digital signage (LCD-schermen).

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.