>Kids surfweken op Bonaire

>Bonaire staat bekend als één van de beste plaatsen voor freestyle surfen en is de thuisbasis van veel bekende surfers en jonge talenten. Komende zomermaanden organiseert het surfcentrum Jibe City speciale surfclinics op Bonaire voor kinderen van 7-17 jaar en haakt daarmee in op de IFCA Jeugd-WereldKampioenschappen Freestyle van 12-17 juli 2009 op het eiland.
De omstandigheden van Sorobon Beach aan Lac Bay zijn ideaal voor de surfkids: een constante aanlandige wind en ondiep azuur blauw water met de aangename temperatuur van 27 graden C. In een clinic van 3 dagen leren de kinderen op een speelse manier windsurfen. Ook zijn er kinderclinics voor meer gevorderde surfers. Tussendoor kunnen zij hun hart ophalen aan de coole tricks van de surftoppers tijdens hun trainingen op Lac Bay. De clinics vinden plaats in juli, augustus, september en oktober (herfstvakantie).
Van 12-17 juli a.s. verzamelen de beste jeugd freestyle en slalom windsurfers van de hele wereld zich op Bonaire voor het IFCA slalom Pro Kids Junior Worlds and Youth and Masters World Championships. Zie ook www.jibecity.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.