>Kinderen gratis naar Libéma Vakantieparken

>In de ‘strijd om de vakantieganger’ zet Libéma Vakantieparken een nieuwe actie in. Om het aantal boekingen voor kampeerplaatsen in het hoogseizoen te stimuleren, mogen kinderen gratis mee naar Vakantiepark Beekse Bergen, SafariCamp Beekse Bergen en het onlangs geopende Vakantiepark Dierenbos. Libéma Vakantieparken verwacht met deze ‘Kids voor Nix’-actie twijfelaars over de streep te trekken. Kinderen kamperen tussen 4 juli en 5 september gratis bij Libéma Vakantieparken. Deze zogenaamde ‘Kids voor Nix’-actie zet de aanbieder van onder meer kampeervakanties in, om het aantal boekingen te verhogen. Frank Mimpen, Manager Marketing & Sales van Libéma Vakantieparken: “De consument beslist dit jaar veel later dan gemiddeld, waar en hoe zij hun vakantie invullen. Nu de zomervakantie dichterbij komt, willen we late beslissers een aantrekkelijk aanbod doen”. Ook tijdens de ‘Kids voor Nix’-actie krijgen gasten de ExtraCard cadeau. Hiermee hebben zij tijdens hun verblijf gratis en onbeperkt toegang tot Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk en nog vier andere dagattracties. www.libemavakantieparken.nl.

>Kinderen gratis naar Libéma Vakantieparken 9

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.