>Meer keus bij autohuur in VS

>Op de parkeerplaats je huurauto uitkiezen, binnen de sleutel ophalen en wegrijden. Die service biedt Sunny Cars nu bij 42 speciale huurstations in de Verenigde Staten. Uiteraard gaat het om een auto binnen de gekozen categorie maar ook dan zijn er ruime keuzemogelijkheden. Het vrije Amerikaanse gevoel begint dus al direct bij aankomst in bijvoorbeeld Miami, Orlando of San Francisco.
Nergens anders worden zo vaak auto’s gehuurd voor de vakantie als in de Verenigde Staten. Daarnaast worden hier door de grote afstanden ook veel kilometers gereden. Om er voor te zorgen dat mensen ook in een auto op pad gaan waarmee ze zich prettig voelen, kunnen Sunny Cars-klanten nu bij 42 zogenaamde ‘Choice stations’ de auto kiezen die het beste bij hun wensen past. Binnen de categorie kan zelf een specifiek merk en een bepaalde kleur gekozen worden.
Het systeem op de Choice stations werkt eenvoudig. Voor vertrek reserveren vakantiegangers een auto uit categorieën variërend van economy tot een mini-van. Eenmaal aangekomen bekijken zij op het parkeerterrein welke auto het best bij hen past, alvorens de sleutels in ontvangst te nemen. www.sunnycars.nl
Bookmark and Share

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.