>Met camper naar Zuid-Afrika

>Ondanks de afstand zal naar alle waarschijnlijkheid de belangstelling van voetballiefhebbers en toeristen voor de WK in Zuid-Afrika in 2010 groot zijn. Dit gaat zeker in en rond de negen speelsteden voor volgeboekte hotelkamers zorgen. Camperreisorganisatie Travelhome komt met een praktische oplossing voor supporters die overwegen de wedstrijden van het Nederlands elftal te bezoeken – huur een camper. ‘Zeer praktisch om de hele tijd je eigen vervoer en slaapplaats bij de hand te hebben, met een groep vrienden is veel gezelliger en campings en diesel zijn goedkoop,’ stelt Travelhome directeur Perry van de Wiel. ‘En dit land is bij uitstek geschikt om er meteen een campervakantie aan vast te plakken.’ Ook voor het boeken van vliegtickets naar Zuid-Afrika, het huren van een auto of een hotel in Kaapstad of Johannesburg kan men bij Travelhome terecht. Campers zijn beschikbaar in modellen van 2 tot 6 personen. Het WK vindt plaats van 11 juni tot en met 11 juli 2010. Een offerte kan online aangevraagd en bekeken worden op www.travelhome.nl. Nadere informatie via telefoon 040-211 39 38, e-mail info@travelhome.nl of via de website www.travelhome.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.