>Nieuwe gratis reisgidsen

>OnLibri.nl heeft weer nieuwe gratis reisgidsen gepubliceerd: “Gaat u dit jaar op vakantie naar Denemarken of één van de andere Scandinavische landen? Dan hebben we een aantal interessante nieuwe reisgidsen voor u. De reisgids Århus gaat over de op één na grootste stad van Denemarken. Ontdek het prachtige uitgestrekte Noorden van Denemarken met de reisgids NordJylland. Download de Nordic Countries wanneer u doorreist naar bijvoorbeeld Zweden en Noorwegen. De vierde nieuwe reisgids gaat over het prachtige Geneva in Zwitserland. In de gids kunt u lezen over de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, maar ook vindt u inspirerende dagtochten in de omgeving van Geneva. Een onbekende maar bijzondere bestemming is Vilnius, de hoofdstad van Litouwen. Verken de smalle knusse straatjes van het centrum en bewonder de vele historische gebouwen.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.