>Oogstfeest in Leek

>Het tijdschrift Noorderland organiseert op zondag 27 september 2009 haar tweede Oogstfeest. Het feest vindt plaats in Kasteel Nienoord te Leek van 10.00 tot 18.00 uur. Het motto van het Oogstfeest is Beleef Noorderland. Bezoekers kunnen op het Oogstfeest kennismaken met het magazine en met mensen en producten uit Noorderland. Op het Oogstfeest-programma staan – naast een oogstmarkt en een foto-expositie – workshops, demonstraties en excursies.
De 2008-editie trok ruim drieduizend bezoekers. Dit jaar pakt Noorderland het groter aan: meer ruimte voor bezoekers, meer standhouders en een groter aanbod van producten en activiteiten.
De entree is € 5,- per persoon. Op vertoon van een kortingskaart uit Noorderland nr. 6 (verschijnt op 27 augustus) mogen 2 bezoekers voor de prijs van 1 naar binnen. Voor kinderen tot 16 jaar is de entree gratis. Meer informatie: www.noorderland.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.