>Op een koopje naar Taiwan

>Toeristen uit Europa die van 1 juli tot en met 30 november 2009 in de Taiwanese hoofdstad Taipei op bezoek zijn, kunnen één nacht overnachten in de mooiste hotels voor maar één Euro. Dit is een initiatief van de Taiwan Tourism Bureau. Vanaf 1 juli tot en met 30 november 2009 is het mogelijk om één nacht te overnachten in verschillende hotels in de Taiwanese hoofdstad Taipei voor maar één Euro.
Hoe werkt het? Toeristen die een vakantie boeken naar Taiwan bij VNC Asia Travel of een tussenstop boeken in Taipei én vliegen met China Airlines of Eva Airways, kunnen via VNC Asia Travel kijken of er beschikbaarheid is in één van de vele accommodaties die deelnemen aan het “één Euro project”. VNC Asia Travel checkt vervolgens de beschikbaarheid op de desgewenste datum. Wordt de aanvraag bevestigd door het hotel dan geeft het Taiwan Tourism Bureau coupons uit die getoond dienen te worden tijdens het inchecken, en hoeft men slechts één Euro af te rekenen.
Belangrijk om te weten is:
– Mensen uit Europa mee kunnen doen met deze actie.
– De Hotel Coupons geldig zijn voor één nacht.
– De kamers incl. ontbijt zijn.
– Als twee toeristen samen reizen kunnen zij een double room incl. ontbijt aanvragen.
– Men pas kan inchecken op vertoon van de Hotel Coupon en vluchtboeking.

Meer informatie Taiwan: www.nunaartaiwan.nl , www.taiwan.net.tw

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.