>Plannen voor nazomer: Lille

>Ieder jaar vindt in het eerste weekend van september de Braderie van Lille plaats. Met meer dan 2 miljoen bezoekers en 10.000 exposanten, is de Braderie van Lille één van de bekendste van Europa. Verspreid over de stad zijn kraampjes met antiek, meubels, serviesgoed, kleding, boeken, curiosa en hebbedingen te vinden. Lokale lekkernijen en straatoptredens zorgen voor een gezellige feestelijke sfeer. Tijdens deze twee dagen vol gezelligheid mogen het lokale bier en de traditionele moules-frites (mosselen en friet) niet ontbreken. Net als voorgaande jaren vindt er een competitie plaats tussen de plaatselijke restaurants; wie weet de hoogste berg aan lege mosselschelpen te verzamelen? De Braderie van Lille begint op zaterdagmiddag om 14.00 uur en eindigt zondagavond om 23.00 uur.
Speciale aanbieding Braderie de Lille: 3 x overnachting incl. ontbijt in een 2-persoonskamer, 1x traditioneel diner (kir, entree, maaltijdschotel, ¼ wijn of frisdrank, dessert en koffie), 1x City Tour van 50min in een minibus (vertrek elk uur vanaf 10.00 tot 17.00 uur), 1x gids ‘Lille Bienvenue’. Optie: Pass Braderie (vervoer voor zaterdag en zondag naar de Braderie – metro, tram en bus). Prijs: vanaf € 149,- per persoon. Geldig van 4 tot 7 september 2009. Reservering: resa@lilletourism.com. Voor meer informatie www.lilletourism.com en www.noordfrankrijk-toerisme.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.