>Reisgenoten zoeken voor singles

>Reizigers kunnen op de vakantiesite VakantieVoorSingles.nl eenvoudig zoeken naar een reisgenoot. De website is gestart met het reisgenoten forum, voor reizigers die op zoek zijn naar een reisgenoot. Inmiddels hebben 120 reizigers een bericht geplaatst. Het voordeel van dit forum is dat reizigers de keuze hebben om als gast of als lid een bericht te plaatsen. Volgens de site eigenaar Xander Remijnse is het succes te danken aan de indeling van het forum. “Reizigers zoeken vaak iemand van eigen leeftijd om mee op reis te gaan, dit was voor ons de reden om het forum te verdelen in verschillende leeftijdscategorieën”. Het reisgnoten forum is onderverdeeld in de volgende leeftijdscategorieën: Reisgenoten 16 – 30 jaar, Reisgenoten 30 – 50 jaar, Reisgenoten 50 plus, Reisgenoten voor alle leeftijdsgroepen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.