>School’s out in Bobbejaanland

>Bobbejaanland viert het einde van het schooljaar met muziekevenement en optredens van o.m. Lasgo, Sylver, 2 Fabiola en Agnes Carlsson. De stress van de examens is voorbij, de laatste rapporten zijn uitgedeeld en de zomer ligt voor ons. Reden genoeg dus om een feestje te bouwen. En waarom niet samen met de crème de la crème van de muziekwereld? School’s Out is er op zaterdag 20 juni en belooft spetterende optredens van talloze grote artiesten. Ondermeer Sylver, Robert Abigail (Mojito Song), 2 Fabiola, Lasgo en AnnaGrace zullen Bobbejaanland op zijn kop zetten. Om jullie helemaal te laten wegdromen, komt ook de Zweedse superster Agnes Carlsson (superhit – Release Me) een exclusief optreden geven. De presentatie is in handen van de Belgische TMF-vj Sofie. Het programma start om 12:00. www.bobbejaanland.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.