>Sponge Bob-weekend Center Parcs

>2009 is Het Jaar van de Spons. Center Parcs viert dit samen met alle SpongeBob-fans. Zo staat Het Heijderbos in Heijen van vrijdag 26 tot maandag 29 juni volledig in het teken van deze razend populaire kinderheld. Jeugdige fans wanen zich tijdens het speciale SpongeBob Weekend in een echt SpongeBob-paradijs. Het restaurant wordt omgetoverd in de Krokante Krab en het park ondergaat een gedaanteverwisseling naar Bikinibroek. Uiteraard zijn in alle 750 cottages leuke SpongeBob-spullen aanwezig, zoals douchegel, tandpasta, een SpongeBob-strandbal en een leesboekje. Maar dat is niet alles. Het hele weekend staat in het teken van SpongeBob. Zo worden 24 uur per dag SpongeBob-afleveringen uitgezonden. Ook zijn er – naast alle activiteiten – nog nooit eerder vertoonde afleveringen én de SpongeBob-film te zien in een speciaal ingerichte bioscoop in het park. Later dit jaar wordt het weekend herhaald. www.centerparcs.nl/spongebob

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.