>Sterrenkoks koken in de bergen

>Het Paznauntal in Tirol brengt deze zomer top chefkoks naar het hooggebergte. Onder leiding van Eckart Witzigmann, de eerste Duitstalige chefkok die met 3 Michelinsterren is onderscheiden, creëren vier internationale, bekroonde chefkoks een menu met regionale gerechten en streekproducten voor één van de alpenhutten in het Paznauntal. Gedurende de hele zomer kunnen wandelaars en liefhebbers van de bergen genieten van deze culinaire geneugten in de alpenhutten. De gastronomische route heet ‘The St. Jacob’s way of Paznaun’ en combineert internationale gastronomie op sterrenniveau, regionale producten en traditionele activiteiten in de bergen.
De chefkoks die een menu gaan samenstellen zijn:
Martin Sieberer restaurant Paznauner Stube – Ischgl
Norbert Niederkofler restaurant Rosa Alpina – San Cassiano
Martin Fauster restaurant Königshof – München
Martin Dalsass restaurant Santabbondio – Sorengo
Op 5 juli a.s. klinkt het startsignaal van ‘The St. Jacob’s way of Paznaun’. De hele zomer lang zullen de chefkoks in de Jamtalhütte bij Galtür, de Heidelberger Hütte bij Ischgl, de Niederelbehütte bij Kappl en de Ascherhütte bij See regionale streekproducten bereiden. Naast de uitdagende wandelingen naar de alpenhutten en de proeverijen, is het mogelijk om de exclusieve recepten van de beroemde chefkoks voor eigen gebruik mee te nemen. Voor liefhebbers die de lancering van ‘The St. Jacob’s way of Paznaun’ willen meemaken, is er een speciaal arrangement. De introductieaanbieding is te boeken vanaf € 175 per persoon, inclusief drie overnachtingen (2-5 juli), twee exclusief begeleide tours en deelname aan het openingsevenement op zondag.
Voor reserveringen of meer informatie: www.kulinarischerjakobsweg.paznaun-ischgl.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.